Известие

Collapse
No announcement yet.

Задни пружини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задни пружини

Хора даите съвет !
    Задните пружини са ми поомекнали а съм 17" и на неравности калника трие в гумата и направо я разрязва.
    Даите съвет от спортвагон задни пружини дали ще паснат нали са по твърди или друг вариант.
    Помагаите защото вече хвърлих една гума а 17"-те хич не са евтинки.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Аз имам същия проблем и мисля че само спортни пружини спасяват положението
    156 V6 turbo

Comment

Eibach & Koni

Решението е спортните пружини това ще ви спаси колеги аз също съм с 17ки и пружините са ми Eibach но и Кони пружини са хубави и ги има в Руди96
      EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
        Аз имам същия проблем и мисля че само спортни пружини спасяват положението
        С какъв размер гуми караш?Опират ли ти отзад?
        настояща - BMW 3er
        ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
        ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Опират и то яко, гумите са ми 225 обаче имам 25мм фланци
          156 V6 turbo

Comment

Re: Eibach & Koni

Първоначално публикувано от DJraceman
            Решението е спортните пружини това ще ви спаси колеги аз също съм с 17ки и пружините са ми Eibach но и Кони пружини са хубави и ги има в Руди96
            Мерси колега за инфото ама аз съм решил мойта да я продавам и да взема нещо по- сериозно!
            156 V6 turbo

Comment

И мойте са 225/45/17 , малко опират отзад при натоварване на задницата/неравности...

nkn66 - какво ще взимаш ако не е тайна?И ако я продаваш може за някои неща да се видим , да се попазарим..
              настояща - BMW 3er
              ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
              ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Първоначално публикувано от Amorphis
                И мойте са 225/45/17 , малко опират отзад при натоварване на задницата/неравности...

nkn66 - какво ще взимаш ако не е тайна?И ако я продаваш може за някои неща да се видим , да се попазарим..
                ужас и вие като мен карате с валячета ... малко разбиват окачването.... ама кво да се прави .. нали вида е друг а нещо за цената на пружините да кажете?
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

момчета хубави големи джанти ама що не сложите по нископрофилни гуми да се запази диаметъра на гумата
                  оригинално е 622 мм
                  а при единиа пич сус 225/45/17 отива на 634
                  хич да не е разлика си е
                  не че разбирам кои знае колко ама могат да се сложат пак 17 с обикновенно окачване и без да закача примерно със 205/45/17 ми се струва че няма да имате никакви проблеми
                  и колата ще изглежда още по хищтна :Д

Comment

Първоначално публикувано от Dimitrix
                    момчета хубави големи джанти ама що не сложите по нископрофилни гуми да се запази диаметъра на гумата
                    оригинално е 622 мм
                    а при единиа пич сус 225/45/17 отива на 634
                    хич да не е разлика си е
                    не че разбирам кои знае колко ама могат да се сложат пак 17 с обикновенно окачване и без да закача примерно със 205/45/17 ми се струва че няма да имате никакви проблеми
                    и колата ще изглежда още по хищтна :Д

повярвай ми има проблеми
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

Ще я продавам в чужбина и преди да я продам ще я направя да изглежда по- добре от всякога, за да и взема хубави пари и затова няма да продавам нищо от нея. А за това, кво ще взимам, не съм решил твърдо, но се колебая между - Evo 8, Impreza и Cl500. Не че Cl-а има нещо общо с другите два, ама много ме кефи! Обаче е рано още, първо трябва да продам "Животното"
                      156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack

ужас и вие като мен карате с валячета ... малко разбиват окачването.... ама кво да се прави .. нали вида е друг а нещо за цената на пружините да кажете?
                        Цената е 300лв, до миналата седмица исках да взимам за моята, но тея в Проспиид ме отказаха! Бех решил да си правя Алфата, но за да я направят както трябва искат около 20000лв и реших да я сменям вместо да вкарвам още пари в нея! Че иначе ще ми излезе 55000лв , а тва за 156ца мисля че е луда работа
                        156 V6 turbo

Comment

Колеги аз карам с 215/45/17 и нямам проблеми с нищо не закачат и не опират

P.S. Моля колеги ако не ви затруднявам пуснете по една снимка на бегачките благодаря ви
                          EX 156 1.6 TS

Comment

колеги аз да попитам ако на оригиналните си амортисиори сложа спортни прожини ще стане ли по нисичка и вярно ли е че така мн б1рзо ми заминавали амортисиорите и как се д1ржи колата на п1тя
                            alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

DJraceman като гледам цените на дизела отзад и се питам преди колко време си я правил тая снимка ?

еdit:Не видях дата на поста
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                              X